☰ Meny

Årets station

Den 12 november är det dags, då får vi veta vem som vinner!

Omröstningen stängdes den 2 oktober och juryn har avslutat sina överläggningar. Vinnaren presenteras utförligt i Bensin & Butik nummer 4 (december) men avslöjas här på hemsidan och på Svensk Bensinhandels Facebookssida redan den 12 november. Vi kommer att sända live cirka kl. 12.00 direkt ifrån vinnarstationen, varmt välkomna!
Svensk Bensinhandel/Facebook .

 

 


Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” Enligt beslutskriterierna ska vinnaren ha god ekonomi, vara ett gott föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande. Det är för trettonde året i rad som priset delas ut.

Årets station 2019 är:

Gulf (Jan Olssons Servicestation AB) i Säffle

Motivering:

”Jan Olsson, som driver Gulf i Säffle, utmärker sig både lokalt och nationellt. Genom att vara förändringsbenägen och vågat satsa på sin affär, har Jan utvecklat sin verksamhet till en framgångsrik fullservicestation. Jan med personal visar både branschen och kunderna vad ett genuint värdskap innebär, och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokala inslag har Jan skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet”

 

Tidigare års vinnare

2018 Circle K Kristineholm
2017 Rondellen i Falun- OKQ8
2016 Circle K Sannarp
2015 Preem Falun
2014 OKQ8 Fjugesta
2013 Statoil Gnarp
2012 Shell Härnösand
2011 Statoil 1-2-3 Guldsmedshyttan
2010 Statoil Växjö
2009 Preem Karlskrona
2008 OKQ8 Gislaved
2007 Shell Falköping
2006 Shell Hudiksvall

Utmärkelsen inrättades 2006 med syfte att uppmärksamma duktiga entreprenörer inom drivmedelsbranschen. Utmärkelsen vilar på tre pelare; nämligen att utse en värdig station som vinnare och lämna erkännande, att för branschen lyfta ett gott föredöme och visa hur affären kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist.


Visa fullversion
Visa mobilanpassad version