< Tillbaka

Verbal: Nytt telefoniavtal till våra medlemmar!

Kan det blir bättre än så här?

Som medlem i Svensk Bensinhandel kan du nu teckna företagsabonnemang med vår nya avtalspartner Verbal till extremt låga priser. Verbal tummar varken på kvalitet eller kundservice, och när vi säger låga priser så menar vi rejält konkurrenskraftiga priser på den svenska marknaden, missa inte detta!

Det Verbal erbjuder är flexibla företagsabonnemang, en smidig app där man kan administrera allt kring sitt abonnemang samt en kundservice som är tillgänglig dygnet runt.

Tom Ohlsson, SBH:s styrelseordförande, tog steget och bytte till Verbal i slutet av november.

Efter två telefonsamtal med sammanlagt 20 sekunders väntetid hade han flyttat över samtliga abonnemang till Verbal och sparat över 5.000 kr.

– Det här var det minst krångliga jag har varit med om. Precis som många jag talat med så orkade jag inte ta tag i ett byte även om jag nog tänkte att jag betalade lite väl mycket. Nu sitter jag här och undrar varför jag inte gick över till Verbal tidigare. Ursmidigt och proffsigt!

Läs mer i Bensin&Butik senaste nummer eller läs av QR-koden i bilden nedan så kommer du direkt till Verbals hemsida.
Helt klart årets julklapp till våra medlemmar! 😉😉