☰ Meny

Sjukvårdsförsäkring

Genom Svensk Bensinhandels gruppavtal i Länsförsäkringar har ni möjlighet att teckna sjukvårdsförsäkring till en mycket förmånlig premie.

Sjukvårdsförsäkringen ger dig snabbt den hjälp du behöver
när du behöver den. Länsförsäkringars sjukvårdsförsäkring tecknar man för att man vill vara mer frisk och mindre sjuk.
Det är dyrt att vara sjuk – både för individen som drabbas och för arbetsgivaren. Alla tjänar på att medarbetarna är så friska som möjligt och den sjukvårdsförsäkring som erbjuds er både förebygger, vårdar och rehabiliterar. Den innehåller många bra hälsofrämjande tjänster som hjälper dig att hålla dig frisk och ger dig snabb tillgång till ett stort nätverk av privata vårdgivare om du blir sjuk. Den ger även både medicinsk och arbetslivsinriktad rehabilitering när du behöver hjälp på vägen tillbaka.
Ovanstående är sjukvårdsförsäkringens tre pusselbitar.

Oavsett var i landet du bor kan du med bara ett telefonsamtal få snabb kontakt med rätt vårdgivare, läkare samt vårdinrättningar. Det ingår även en vårdgaranti. Försäkringen har en självrisk på 750 kronor vid vårdbesök, e-vård utan självrisk. Försäkringarna kan köpas tidigast från 16 års ålder och senast vid 63 år.
På hälsoportalen hittar du våra e-hälsotjänster, kontaktuppgifter till sjukvårdsförmedlingen samt information om övriga tjänster som ingår i sjukvårdsförsäkringen. Till hälsoportalen:

Gruppföreträdare:
Marie Dahlin

Telefon växel: 08-420 034 44
e-mail: Marie Dahlin

För att teckna/ändra/avsluta försäkring för ägare/anställda i medlemsföretag kontakta Marie Dahlin på ovanstående nummer eller mail.
Om du vill teckna sjukvårdsförsäkring för anhörig som inte är anställd i verksamheten, kan du hämta ansökningsblankett och hälsodeklaration nedan. Frågor besvaras av Marie Dahlin.

Ansökan och hälsodeklaration skickas till:

Länsförsäkringar
Hälsa Kundservice
Postskanning
FE 1667
838 83 Frösön

Ansökan
Hälsodeklaration

Övrig information

Förköpsinformation
Försäkringsvillkor


Visa fullversion
Visa mobilanpassad version