< Tillbaka

Sveriges bästa station 2014

Sveriges bästa station finns i Fjugesta – Macken I Lekeberg AB (OKQ8)
                 utses av Svensk Bensinhandel till Årets station 2014

lekeberg

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Macken I Lekeberg AB, OK…Q8 i Fjugesta, (Lekebergs kommun) med följande motivering:
”Magnus Persson med familj, som driver Macken i Lekeberg, ger hundratals kunder excellent service varje dag. Satsningen på att bygga en helt ny, fräsch station visar att man genom idogt arbete och gott entreprenörskap kan driva en servicestation i mindre orter och åstadkomma lönsamhet. Varje kund är en välkommen gäst hos Macken i Lekeberg och genom att kombinera styrkan i en kedjas centrala koncept med lokala inslag har Årets station skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”
– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till duktiga entreprenörer som är goda representanter för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel.
I våra beslutskriterier framgår det att vinnaren skall ha god ekonomi, vara ett gott föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande. Det är för tionde året i rad som priset delas ut.