< Tillbaka

Sveriges bästa station 2015

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Jungfrurondellens Service AB (Preem) i Falun med följande motivering:

”Britt-Marie Ericson, som driver Jungfrurondellens Service, ger hundratals kunder excellent service varje dag. Genom idogt arbete och gott entreprenörskap har Britt-Marie drivit sin servicestation föredömligt och med god lönsamhet. Varje kund är en välkommen gäst hos Jungfrurondellens Service och genom att kombinera styrkan i en kedjas centrala koncept med lokala inslag har Årets station skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”
– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till duktiga entreprenörer som är goda representanter för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel.
I våra beslutskriterier framgår det att vinnaren skall ha god ekonomi, vara ett gott föredöme och visa goda ledaregenskaper i sitt företagande. Det är för elfte året i rad som priset delas ut.

Prisutdelningsceremoni kommer att ske på stationen måndag den 16 november, klockan 12.30;

Jungfrurondellen (Nedre Heden 1)
791 38 Falun
Tfn: 023-70 30 26

I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, Preem samt Kommunens representant. Media är välkomna från klockan 12.00 och möjlighet till intervjuer följer direkt efter prisceremonin som beräknas vara klar 13.00.

I samband med prisutdelningen kommer vinnaren att hålla kampanjer och vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning.