< Tillbaka

Sveriges bästa station finns i Halmstad – Sannarps Bensin & Butik AB (Circle K)

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Sannarps Bensin & Butik AB (Circle K) i Halmstad med följande motivering:

”Sven-Olof Gudmundsson, som driver Sannarps Bensin & Butik AB i Halmstad, utmärker sig både lokalt och nationellt. Genom en kundnära service utöver det vanliga och ett starkt entreprenörskap driver Sven-Olof och hela personalen en av Sveriges mest framgångsrika servicestationer. Vidare har Sven-Olof utvecklat ett av Sveriges största och starkaste hyrsläpskoncept och är en uppskattad och känd profil i Halmstad. Varje kund är en välkommen gäst hos Sannarps Bensin & Butik AB och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokala inslag har Sven-Olof skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”

– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till Sven-Olof som är en duktig entreprenör och god representant för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel.

 

Prisutdelningsceremoni kommer att ske på stationen fredagen den 11 november, klockan 10.00;

Växjövägen 70, 302 44 Halmstad

Tfn: 035-12 11 98

Ceremonin sammanfaller med att stationen skyltas om och nyinvigs som Circle K.

I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, Circle K samt Carl Fredrik Graf (M) Kommunstyrelsens ordförande. Media är välkomna från klockan 09.30 och möjlighet till intervjuer följer direkt efter prisceremonin som beräknas vara klar 10.30.

I samband med prisutdelningen kommer vinnaren att hålla kampanjer och vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning.

Om Årets station
Priset inrättades 2006 med syfte att uppmärksamma duktiga entreprenörer inom vår bransch. Utmärkelsen vilar på tre pelare; nämligen att utse en värdig station som vinnare och lämna erkännande, att för branschen lyfta ett gott föredöme och visa hur affären kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist.