< Tillbaka

Vi gratulerar Årets Station 2020 – Preem Ullevi!

Så var det klart – Årets Station 2020 är Preem Ullevi!

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Preem Ullevi (Fimack AB) i Göteborg med följande motivering:

”Filip Mellander, som driver Preem Ullevi, utmärker sig både lokalt och nationellt. Filip har utvecklat och levererat både resultat och ledarskap under 15 år som Partner inom Preem. Genom att alltid hålla högsta standard, vara lyhörd och ha fokus på sina kunder har Filip med personal i hård konkurrens utvecklat sin verksamhet till en framgångsrik fullservicestation. Och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokalt starkt entreprenörskap har Filip skapat en lönsam och uthållig verksamhet.”

– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till Filip som är en duktig entreprenör och god representant för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel.

I samband med utnämningen erhåller vinnaren rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning.

Om Årets station:
Priset inrättades 2006 med syfte att uppmärksamma duktiga entreprenörer inom vår bransch. Utmärkelsen vilar på tre pelare; nämligen att utse en värdig station som vinnare och lämna erkännande, att för branschen lyfta ett gott föredöme och visa hur affären kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist.

I nästa nummer av Bensin&Butik kommer ett utförligt reportage ifrån prisutdelningen på Årets Station.