< Tillbaka

Vi gratulerar årets station – Gulf i Säffle!

Svensk Bensinhandel delar varje år ut priset ”Årets station” och i år har priset tilldelats Gulf (Jan Olssons Servicestation AB) i Säffle med följande motivering:

”Jan Olsson, som driver Gulf i Säffle, utmärker sig både lokalt och nationellt. Genom att vara förändringsbenägen och vågat satsa på sin affär, har Jan utvecklat sin verksamhet till en framgångsrik fullservicestation. Jan med personal visar både branschen och kunderna vad ett genuint värdskap innebär, och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokala inslag har Jan skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet.”

– Det är glädjande att få dela ut priset ”Årets station” till Jan som är en duktig entreprenör och god representant för branschen, säger Robert Dimmlich, VD för Svensk Bensinhandel.

Prisutdelningsceremoni kommer att ske på stationen tisdagen den 26 november, klockan 12.00;

Karlstadsvägen 31, Säffle

Tfn: 0533-109 49

I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, EMAB samt Säffles kommunalråd Dag Rogne (c). Media är välkomna från klockan 11.30 och möjlighet till intervjuer följer direkt efter prisceremonin som beräknas vara klar 12.30.

I samband med prisutdelningen kommer vinnaren att hålla kampanjer och vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning.

Om Årets station
Priset inrättades 2006 med syfte att uppmärksamma duktiga entreprenörer inom vår bransch. Utmärkelsen vilar på tre pelare; nämligen att utse en värdig station som vinnare och lämna erkännande, att för branschen lyfta ett gott föredöme och visa hur affären kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist.